lacomix

Reference

Vi ste ovde: CitySu team » Reference

winnerbike-malaWinner Bike Maloprodaja

„Winner Bike Shop” d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom na malo. Sistem je izrađen koristeći najmodernije HTML5 i CSS3 tehnologije.

Detaljnije | Pogledajte sajt

Winner Bike Shop
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLSajt Winnerbikeshop.com je Internet prodavnica sa velikim asortimanom proizvoda bicikli, opreme za fitnes i zimske sportske opreme. Na sajtu postoji odeljak koji omogućava jednostavnu Onlajn porudžbinu svih raspoloživih proizvoda. Sajt je u potpunosti prilagođen potrebama klijenta.Veoma bitna napomena je da je sistem urađen u Responsive dizajnu, što podrazumeva namenski prikaz za mobilne telefone, tablet uređaje, notebook, laptop i desktop računare.

Poručite ovakav sajt


winnerbike-malaWinner Bike Veleprodaja

„Winner Bike” d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom na veliko. Na sistemu je napravljen uvoz proizvoda i korisnika iz knjigovodstvenog programa.

Detaljnije | Pogledajte sajt

Winner Bike
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLSajt Winnerbike.com je Internet prodavnica veleprodaje sa velikim asortimanom proizvoda bicikli, delova i opreme. Na sajtu postoji odeljak koji omogućava jednostavnu Onlajn porudžbinu svih raspoloživih proizvoda. Sajt je u potpunosti prilagođen potrebama klijenta. Veoma bitna napomena je da je sistem urađen u Responsive dizajnu, što podrazumeva namenski prikaz za mobilne telefone, tablet uređaje, notebook, laptop i desktop računare.

Poručite ovakav sajt


kupolino-malaKupolino

Kupolino je subotički sajt koji se bavi grupnom kupovinom, na taj način omogućava popuste korisnicima ovog sajta od 50 do 90%.

Detaljnije | Pogledajte sajt

Kupolino
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLInternet informacioni sistem Kupolino.com je najpopularniji subotički sajt za grupnu kupovinu popusta.

Sistem Kupolino.com je programiran kao Custom Coding System, odnosno bez predodređene platforme, prema nameni klijenta, koristeći moderne tehnologije HTML5 i CSS3 programskih jezika.

Prvobitna verzija sajta je urađena pre tri godine, a krajem 2013-te godine je urađen blagi redizajn kako bi ostali u koraku sa novijim tehnologijama.

Poručite ovakav sajt


Kuća MiljkovićKuća Miljković

Kuća Miljković je sajt koji se bavi prodajom luksuznih nekretnina i većih investicija na globalnom nivou.

Detaljnije | Pogledajte sajt

Kuća Miljković
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLInternet informacioni sistem „Kuća Miljković“ je sistem za prodaju nekretnina sa višeslojnom zaštitom korisnika. Sistem je programiran pod LAMP okruženjem na Unix platformi koristeći MySQL bazu preko PHP-a, čiji je frontend izrađen u HTML5, CSS3 i Javascript programskim jezicima koristeći najpopularniju jQuery biblioteku.

Poručite ovakav sajt


Nekretnine MiljkovićNekretnine Miljković

Nekretnine Miljković su moderan sajt koji se bavi prodajom nekretnina na teritoriji Republike Srbije.

Detaljnije | Pogledajte sajt

Nekretnine Miljković
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLSajt Nekretnine Miljković postoji od 2008. godine. Novi sajt Nekretnine Miljković je napravljen najnovijim HTML5 i CSS3 tehnologijama, koristeći stare fotografije sistem radi generisanje malih fotografija za brže učitavanje i lakši prikaz korisniku.

Poručite ovakav sajt


GadgetGadget

Sajt Gadget se bavi prodajom računarske opreme, mobilnih telefona, tablet uređaja i slično.

Detaljnije | Pogledajte sajt

Gadget
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLInternet prodavnica Gadget.rs je izrađen na WordPress platformi koristeći WooCommerce plugin.

Sajt ima mogućnost plaćanja PayPal-om, kešom, uplatom u banci, kao i preko 90 načina automatske implementacije sistema plaćanja koristeći Mijireh Checkout sistem.

Poručite ovakav sajt


ShowroomShow Room by Natasha

Showroom by Natasha je frizersko-kozmetički salon koji se nalazi u centru grada i koji vam u svakom trenutku pruža najkvalitetniju uslugu.

Detaljnije | Pogledajte sajt

Show Room Natasha
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLSajt frizersko-kozmetičkog studija „Showroom“ u Subotici je izrađen u HTML5 tehnologiji sa kombinacijom CSS3 stila. U njemu je postavljen HTML5 plejer koji u pozadini svira muziku prema želji klijenta.

Ovaj sajt je „Full Screen“ tip, zbog promenljivih pozadina koje se automatski prilagođavaju širini monitora, odnosno tableta i mobilnog telefona.

Poručite ovakav sajt


HederaHedera Alaska

Alaska Hedera je restoran koji Vam pruža vrhunsku hranu, ambijent i piće, praćenu uz kvalitetnu uslugu.

Detaljnije | Pogledajte sajt

Hedera Alaska
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLInternet informacioni sistem Hedera.rs je višejezični sajt na WordPress platformi u elegantnom stilu kom pripada i sam restoran. Na sistemu pored standardnog prikaza i mogućnošću online rezervacije.

Ovaj sistem je specifičan u odnosu na ostale zato što u sebi sadrži pregled ambijenta. Korisnik ima mogućnost kretanja kroz prostor.

Poručite ovakav sajt


Udruženje Crnogoraca SuboticeUdruženje Crnogoraca Subotice

Udruženje Crnogoraca je neprofitna organizacija osnovana na teritoriji Subotice.
Detaljnije | Pogledajte sajt

Udruženje Crnogoraca u Subotici
Tehnologije: CSS3, HTML5, JavaScript, PHP, MySQLSajt za neprofitnu organizaciju Udruženje Crnogoraca Subotice je dizajniran da zadovolji želje čelnika organizacije. U sistem su unešene sve aktivnosti od osnivanja organizacije.

Sistem je podložan Web 2.0 standardima, koristeći HTML5 i CSS3 u kombinaciji sa jQuery-jem. Prepoznatljivi dizajn za mobilne telefone, tablete i računare olakšava pregled svim korisnicima.

Poručite ovakav sajt


Ornament ServisOrnament Servis

Ornament servis je građevinsko preduzeće osnovano 2005. godine. Od tada pa do danas postali su jedan od lidera u proizvodnji i ugradnji PVC stolarije i staklarije.
Detaljnije | Pogledajte sajt

Ornament Servis
Tehnologije: CSS, HTML, JavaScript, PHP, MySQLSajt Ornament servisa smo napravili pre 2 godine, prema željama klijenta. Jednostavan sajt na WordPress platformi sa slajderom i efektom za prikaz sadržaja.

Sajt je povezan sa Facebook stranicom. Ovo je primer najjednostavnijeg sajta koji služi za predstavljanje preduzeća.

Poručite ovakav sajt


Ornament ServisBrokat

Brokat caffe je osnovan 2012. godine. Osmišljen sa puno entuzijazma, znanja i ljubavi, gostima pruža sve ono u šta verujemo i za šta smatramo da je važno za savršen ugođaj – najkvalitetniju znalački pripremljenu kafu, poslastice i napitke od svežih namirnica, prijatnu muziku, vrhunski dizajn i kvalitetnu uslugu.
Detaljnije | Pogledajte sajt

Brokat
Tehnologije: CSS, HTML, JavaScript, PHP, MySQL

Brokat Caffe sajt je Internet informacioni sistem jednostavnog dizajna sa neophodnim informacijama za informisanje korisnika.

Sistem je napravljen pre godinu dana još na samom početku osnivanja Web segmenta našeg tima.

Poručite ovakav sajt