lacomix

Hosting

Vi ste ovde: CitySu team » Hosting

hosting

CitySu team se pored izrade Internet inforamacionih sistema bavi i svim vidovima podrške. Stoga je CitySu team i distributer za hosting i domen pakete za poznatu Švedsku kompaniju Loopia.

Loopia AB je vodeći provajder deljenog hostinga u Švedskoj. Dobitnik je vrednih nagrada a jedna od njih je „Najbolja Švedska Hosting kompanija“ časopisa Internetworld. Loopia AB je osnovana 1999. godine a svoje predstavništvo u Srbiji otvorila 2003. Mi smo deo Norveške Visma grupe.

Loopia je jedan od vodećih registrara .RS domena. Najniže cene, u kombinaciji s našim naprednim, ali jednostavnim za korišćenje servisom LoopiaDNS su dovoljan razlog da izaberete Loopiu.

Možete imati neograničen broj domena, Web sajtova i E-Mail adresa u jednom nalogu. Pristupačno je i pogodno da sve imate na jednom nalogu.

E-Mail

Klijent poseduje svoje mail servere, tipa pop3.kompanija.com i smtp.kompanija.com. Broj mail naloga je neograničen.

Tehnička podrška cele godine

Loopia tehnička podrška će Vam pomoći u vezi bilo kojeg pitanja o domenima i hostingu. Podršku možete kontaktirati radnim danima od 09:00 – 17:00 na telefon ili e-mail.

Možete kreirati neograničen broj sajtova i e-mail adresa, a ukoliko imate pitanje u vezi Vašeg hosting paketa možete kontaktirati našu tehničku podršku.

Koji hosting paket izabrati?

  Privatni paket Poslovni paket
Web prostor 5 GB 10 GB
E-mail Neograničen broj e-mail adresa Neograničen broj e-mail adresa
Besplatna podrška
Bez otkaznog roka
Backup
Statistika
Baze podataka 25 MySQL 50 MySQL
1 MS SQL
F-Secure Internet Security 3 meseca besplatno
+ 20% popust
3 meseca besplatno
+ 20% popust
Cena 30 EUR/godišnje 60 EUR/godišnje

U svakom trenutku možete kontaktirati naš stručni tim radi konsultacije u vezi hostinga.

Telefon na koji nas možete dobiti je sledeći +381 (0) 64 / 3646591,  a naše radno vreme je svakim radnim danom od 09 do 17 časova.