lacomix

Usluge

Vi ste ovde: CitySu team » Usluge

usluge

usluge

CitySu team je marketing kompanija koja je u potpunosti okrenuta ka budućnosti – Internetu. Naša misija je da pružimo najkvalitetnije i najbolje usluge, kao i da postanemo dugoročni partneri našim klijentima. Cilj nam je da svi naši klijenti unaprede svoje poslovanje, naravno, uz našu pomoć i da zajedno planiramo kako trenutne, tako i buduće marketing aktivnosti. Uz dobru preporuku naših trenutnih klijenata, veoma lako osvajamo poverenja novih korisnika i širimo mrežu naših zadovoljnih klijenata.

Neke od naših elementarnih usluga su:

Okrenuti smo ka konstantnom napredovanju i sticanju novih znanja, što u današnje vreme predstavlja ključnu odliku svih mladih stručnjaka. Sa velikim oduševljenjem prihvatamo nove projekte, samim tim i nove izazove jer smo svesni da samo sa konstantnim učenjem i radom možemo napredovati i zadovoljavati visoke standarde i kriterijume kako naših klijenata, tako i samog tržišta.

Projekti u izradi

Winner Bike – Maloprodaja

Prodavnica bicikli, biciklističke i sportske opreme.
www.winnerbikeshop.com

Status: U toku je unos artikala.

Sadržajan sistem dizajniran za računare,  tablete i mobilne uređaje se nalazi na WordPress platformi na kojoj je postavljena prodavnica.