lacomix

O nama

Vi ste ovde: CitySu team » O nama

O nama

O nama

CitySu team je novoosnovana kompanija sa sedištem u Subotici. Nastala je u septembru 2011-te godine kao rezultat preduzetničkog duha i orijentacije ka marketingu i Internetu. U skladu sa tim prvo smo započeli da se bavimo jednim oblikom direktnog marketinga – distribucijom promotivnog materijala. Tu smo veoma brzo pridobili poverenje velikog broja klijenata među kojima su: KTC, Borsalino Subotica, Goodwill apoteke, kao i mnogi drugi. Prirodnim tokom stvari, počinjemo da širimo svoj spektar usluga i odlučujemo da penetriramo na Internet tržište, koje predstavlja osnovu savremenog poslovanja.

Krajem 2012-te godine započinjemo izradu Internet informacionih sistema, Web razvoj i Internet aplikacije, kao i socijalni marketing. O našem radu i o nama se brzo pročulo i ubrzo stičemo poverenje nekoliko klijenata među kojima su i: Kupolino – Internet informacioni sistem za grupnu kupovinu, Ornament servis – prodaja stakala, Mako parketi – prodavnica za prodaju parketa i prateće opreme, Alaska hedera – kvalitetan restoran na hajdukovu, Showroom by Natasha – frizersko kozmetički studio sa edukacijom korisnika.

Prilikom izrade sajtova koristili smo različite platforme od kojih su najčešće korišćene WordPress i OpenCart. Pored toga smo razvili namenske sisteme bez predodređene platforme, tzv. „Custom Managment System.“ Stoga naš tim može da Vam obezbedi najbolje ideje i platforme prilikom izrade Vašeg sajta ili namenskog sistema, i možemo Vam uvek pružiti proverenu podršku.

Pored gore navedenih usluga, bavimo se i Web dizajnom gde smo u mogućnosti da Vam osmislimo jedinstveni, kvalitetan dizajn prema Vašim željama, kao i da Vam osmislimo kompletnu marketing kampanju.

Naša vizija je da postanemo lider u Internet poslovanju i pružanju kvalitetnih usluga, kao i da postanemo najpouzdaniji partner prilikom izlaska preduzeća na Internet tržište.

Naš tim čine mladi eksperti iz različitih oblasti: Web developeri, PHP, CSS, HTML, Ajax programeri i stručnjaci za MySQL baze, kao i eksperti za društvene mreže.

Pogledajte našu Facebook stranicu ovde i saznajte više o nama. Isto tako možete nas pronaći i na Twitteru.